Zářivá pleť: tipy pro zářivou pleť

Téměř každý sní o zdravé, rovnoměrné a zářivé pleti. Ve světě kosmetiky existuje mnoho protokolů zaměřených na dosažení " glow" efektu, protože přirozený jas a rovnoměrný tón pleti jsou spojovány se zdravím a čistotou. Přestože neexistuje žádný dokonalý univerzální recept na péči o pleť, je důležité si uvědomit, že je to výsledek nejen správné kosmetiky, ale také vašeho životního stylu: množství vypité vody, fyzické aktivity a výživy, včetně konzumace vlákniny, zeleně a zeleniny.

Zároveň existují univerzální doporučení, která jsou vhodná pro každého. Jejich pravidelným dodržováním s větší pravděpodobností dosáhnete požadovaného efektu zdravého lesku.

Očista:
Dobré čištění je základem péče o pleť.

Večerní čištění: Používejte jemný čisticí přípravek, který vám pomůže zbavit se všech nečistot, například iS Clinical Cleansing Complex, který je vhodný pro všechny typy pleti.

Ráno: Pro ranní čištění zvolte HL Calm Derm Mýdlo - Cleanser, které účinně čistí pleť, aniž by narušilo její přirozenou rovnováhu.

Exfoliace:
Exfoliace je klíčovým krokem v péči o pleť, který podporuje její obnovu.

Použijte iS Clinical Tri-Active Exfoliating Masque pro okamžitý peeling a vyhlazení pleti. Nebo zvolte produkty s kyselinami, jako jsou HL ABR Complex  Peelingové polštářky, které pomáhají vyrovnat tón pleti a zlepšit její pružnost, zejména při večerním použití.

Antioxidanty:
Antioxidanty, jako je vitamin C, niacinamid a koenzym Q10, pomáhají neutralizovat volné radikály, chrání pleť před poškozením a podporují její zářivost.

Pro rychlé výsledky zvolte iS Clinical Super Serum Advance+, krále zářivé a sjednocené pleti.

Ochrana proti slunečnímu záření:
Pravidelné používání opalovacího krému je vaší investicí do mladistvé pleti. HL Sunbrella SPF 50+ Demi make-up s hydratačními složkami poskytuje spolehlivou ochranu, díky níž je ochrana před sluncem příjemná a nezatěžuje.

Další péče:
Přidejte do své rutiny přípravky s vitamínem C - například Praxis Ampule S Vítaminem C 24ks - Ampule Proteoglicanos Vit C Plus 24 ks, kyseliny nebo jíl, například iS Clinical Hydra-Intensive Cooling Masque - zlepšíte tak stav své pleti v okamžiku, kdy si uděláte pár minut pro sebe.

Life hack: Mějte v kabelce Instytutum Hydratační mlhu ve spreji - Flawless Hydra Mist, která hydratuje a rychle obnovuje zářivost vaší pleti po celý den.

Nezapomeňte, že pravidelnost je klíčem k dosažení dokonalé pleti!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz